Всяка година на 19-ти ноември отбелязваме Световния ден на тоалетната, а мотото тази година е "Бъдете промяната, която искате да видите в света".

Световен ден на тоалетната 2023 - "Ускоряване на промяната"

Ако ви попитаме: "Без какво не бихте могли да си представите всеки ден от живота си?", какъв ще бъде вашият отговор?

Вероятно малцина биха казали "тоалетна"!  

За нас тя е даденост, но не и за 3,5 млрд. души по света, които все още живеят без достъп до безопасни тоалетни. 

Всяка година на 19-ти ноември се отбелязва Световният ден на тоалетната с цел да се повиши осведомеността за глобалната криза в областта на канализацията и да се допринесе за постигането на Цел 6 за устойчиво развитие (ЦУР 6). Правителствата трябва да работят 5 пъти по-бързо в областта на канализацията, за да постигнат целта за безопасни тоалетни за всички до 2030 г., затова и тази година темата на Световния ден на тоалетната е "Ускоряване на промяната".  

Тоалетната е малка, но могъща - точно като колибри!

През 2023 г. колибрито е символът на Световния ден на водата, както и на Световния ден на тоалетната. 

В древната история едно колибри прави каквото може, за да се пребори с голям пожар - носи капки вода в човката си. Неговите действия, макар и малки, помагат за решаването на голям проблем.  
 
Всеки може да направи нещо, за да се справим с глобалната криза в областта на хигиената. Можете да бъдете като колибрито. Колкото повече "колибрита" има, толкова по-голямо е въздействието.   

Бъдете промяната, която искате да видите в света.   

А каква е нашата роля в Световния ден на тоалетната? 

Ние вярваме, че достъпът до безопасни санитарни условия е основно човешко право. Повече от 20 години работим неуморно, за да осигурим хигиенични и добре поддържани мобилни санитарни решения за събития, строителни обекти, паркове, къмпинги и заведения, при бедствия и други непредвидими обстоятелства, на местата, където липсва постоянна санитарна инфраструктура.   
 
Нашият екип се гордее, че оборудва дори най-предизвикателните места с чисти и удобни тоалетни. Отдаваме под наем най-съвременни мобилни тоалетни, проектирани, така че да осигурят оптимална хигиена и лесна употреба. Нашите съоръжения се обслужват от висококвалифицирания ни персонал, за да се поддържат строги стандарти за чистота.    
 
Чрез партньорство с благотворителни и неправителствени организации ние често даряваме нашите продукти и услуги, за да помогнем на нуждаещите се общности да получат достъп до санитарни условия. Посветени сме на идеята за подобряване на санитарните условия в световен мащаб и даваме своя принос за осигуряване на ефективни и хигиенични тоалетни решения навсякъде, където има нужда от тях. На Световния ден на тоалетната и във всеки друг ден, ние потвърждаваме ангажимента си да осигурим безопасни и достойни санитарно-хигиенни условия за всички.   

20 години отговаряме на вашите нужди! 


Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 50 350 или на имейл sales@ekotoi.bg 
 

Вижте още:

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес