От риболовните мрежи до тоалетната кабина

1. Събиране на рибарски мрежи - предотвратяване на незаконното им изхвърляне в океана.

Предприемаме действия, преди изхвърлените риболовни принадлежности да попаднат в океана. За тази цел, събираме изхвърлените мрежи и въжета директно от пристанищата.

2. Рециклиране.

Произвеждаме суровини от отпадъци, като преработваме събраните рибарски мрежи в гранули. Това намалява нуждата от нови суровини, облекчава околната среда и придава стойност на изхвърлените риболовни принадлежности.

3. Превръщаме старото в ново - новата тоалетна кабина DIXI® GREEN.

Преработваме гранулите в нови морскозелени тоалетни кабини в собствената си производствена база в Германия. Те се състоят от приблизително 50% рециклирани материали, като поне 30% от тях са рециклирани риболовни принадлежности.

Крайният продукт

Рециклиране без загуба на качеството

Най-важните предимства на DIXI® GREEN:

Ние се грижим за планетата и хората

Нашите усилия са насочени към предоставяне на услуги по екологичен и хигиеничен начин, като качеството и устойчивото използване на ресурсите са ключови за нашия успех. Ние ценим нашия мотивиран екип, който работи 24/7, за да поддържа най-високо ниво на предлаганите от нас продукти и услуги. Нашата корпоративна култура подкрепя устойчивото развитие и предлага постоянни възможности за развитие на служителите.

Научете повече

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес