Революция на строителната площадка: Несравнимите предимства на мобилните писоари

Строителната площадка е място, на което ефективността и практичността са от първостепенно значение. Въпреки това, един аспект, който често се пренебрегва, е осигуряването на необходимите санитарно-хигиенни условия.  

Традиционните еко тоалетни отдавна са решение, но днес ви представяме новаторски…

Покоряване на нови върхове заедно: Как премина обучението на екипа на "Екотой"

Стара истина е, че онзи, който не спира да се учи и бързо се приспособява към новите предизвикателства, успява. В постоянно развиващия се свят на бизнеса, способността да се адаптираме, учим и развиваме заедно като екип, е от първостепенно значение.  

<p&hellip;

EKOTOI се присъединява към престижния Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ)

С голямо удоволствие обявяваме, че фирма EKOTOI е официално приета като член на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), престижна асоциация на прогресивни компании, посветени на насърчаването на етични бизнес стандарти и корпоративна социална отговорност.  

Членството ни в БФБЛ идеално…

10 начина как да пестим вода у дома

Независимо дали поливаме растенията си, перем дрехите си, готвим или я пием – ние използваме водата в ежедневието си всеки ден.

Въпреки че привидно разполагаме с безкрайни запаси от нея, реалността ни опровергава - само 3% процента от водата на Земята е прясна, останалите 97% всъщност представляват…

Светли, топли и уютни коледни и новогодишни празници!   

В този вълшебен сезон, когато звездите светят по-ярко и сърцата се сгряват от обич, нашият екип Ви изпраща специално магическо пожелание. 

Нека Коледа бъде като красива приказка, изпълнена с радост и уют, а Новата година да отвори вратата към един свят на…

Мобилно оборудване от EKOTOI за националната обиколка на камиона на Coca-Cola

Емблематичният камион на Coca-Cola се завърна в България, за да донесе празнично настроение и да мотивира хората да споделят доброто. Под слогана „Един Дядо Коледа не стига“ камионът започна своята национална обиколка из страната на 1-ви декември, предлагайки…

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес