ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Въпроси и отговори за нашите продукти, услуги и отдаването им под наем онлайн.

Мобилни тоалетни

От колко мобилни тоалетни кабини се нуждая?

Това зависи отчасти от аспекти като това колко гости очаквате или колко дълго ще ви трябват мобилните тоалетни. Можете също така да използвате нашия калкулатор за тоалетни кабини. Разбира се, ще се радваме да ви консултираме и индивидуално. Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Какво включва наемната цена?

Какви допълнителни услуги мога да поръчам?

Кога трябва да платя?

Когато получите фактурата, моля, преведете сумата по банковата сметка, посочена във фактурата. 

Има ли допълнителни разходи за изхвърляне на отпадъчни води?

Тази услуга е включена в наемната цена. След събирането на отпадъчните води, ние ще ги изхвърлим в регламентирани за целта места.

Мога ли да защитя мобилната тоалетна срещу повреда или кражба от трети лица?

Да. Може да доплатите за застраховка - освобождаване от отговорност за щети, причинени от трети лица (вандализъм) и кражба.

Мога ли да поставя свои стикери върху мобилната тоалетна?

За съжаление, това не е позволено. 

Санитарни каравани

Какво трябва да имам предвид?

Накратко: можете да използвате нашите санитарни каравани практически навсякъде и по всяко време. Въпреки това има някои неща, които трябва да имате предвид. По принцип нашите санитарни каравани трябва да бъдат свързани към водоснабдяване с прясна вода (½" съединител GEKA), стандартна електрическа мрежа (230 V) и подходяща канализационна мрежа (тръба NW 100 HT). Обикновено се изисква официално разрешение, за да се изхвърлят законно отпадни води. Свържете се с местната компания за управление на отпадъците и попитайте за повече подробности. Като цяло тези разрешителни могат да бъдат получени бързо и лесно. Всяка повърхност, която е твърда и равна - и е подходяща за конвенционално ремарке - е подходяща за нашите каравани. За компенсиране на малки неравности могат да се използват опори.

Каква е наемната цена на санитарно ремарке?

Цената за наем на санитарно ремарке зависи от редица фактори - колко дълго Ви е необходимо, на какво разстояние трябва да се транспортира, колко често искате да го почиствате и колко допълнителни функции сте избрали. Благодарение на националната ни сервизна мрежа можем да предложим бързо, директно обслужване и гъвкави срокове за доставка - дори в кратки срокове. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви изготвят оферта въз основа на Вашите индивидуални изисквания и обикновено могат да посочат цена много бързо.

Включва ли цената монтаж и демонтаж?

Нашите сервизни техници с удоволствие ще монтират и демонтират нашите санитарни каравани за Вас. Тази услуга се предлага допълнително. Нашите техници са с голям опит и могат да реагират гъвкаво на различните условия на различните обекти.

КОНТЕЙНЕРИ

Възможно ли е контейнерите да се сдвояват и да се конструират големи помещения на един или повече етажи?

Да, това е възможно. Това е едно от големите предимства на изграждането с модулни системи. Контейнерните съоръжения могат да бъдат сдвоявани или да се монтират на два или повече етажи по всяко време, според нуждите. Излишните контейнерни съоръжения също могат да бъдат премахнати при желание. Все пак имайте предвид, че фундаментът/подконструкцията трябва да отговаря на необходимите изисквания, за да може по-късно да се добавят контейнери. EKOTOI предлага тази услуга срещу допълнително заплащане.

Колко нива са възможни при контейнерните съоръжения?

Контейнерите могат да се подреждат най-много до три нива.

Мога ли да монтирам прозорци, външни и вътрешни врати по-късно?

Няма проблем - всеки елемент от стената има вградени прозорци и врати и може лесно да бъде демонтиран и заменен с друг елемент с прозорци/врати.

Ще ми е необходимо ли разрешение за строеж, за да разположа мобилните съоръжения?

По принцип за всеки строителен проект се изисква разрешение за строеж. Местните разпоредби се различават, но като цяло можете просто да информирате строителните власти за намерението си да инсталирате контейнер под наем за определен период от време.

Достъпен ли е покривът и може ли да понесе натоварване?

Всички наши контейнери имат достъпни покриви. Те обаче не са подходящи за съхранение на материали. С изключение на сняг, те не са проектирани да поемат товари.

Спазват ли се правилата за работното място?

Да. Нашите контейнери са съобразени с правилата за работното място за офиси и стаи за почивка, при условие че помещенията са обзаведени и оборудвани в съответствие със съответните указания. Според разпоредбите за работното място температурата в контейнера под наем не може да надвишава определено ниво през летните месеци. Срещу заплащане можем да осигурим климатици, за да се спази това изискване.

Какви връзки са необходими?

Как се отопляват контейнерите?

Нашите контейнери са оборудвани с електрически печки. Като алтернатива - срещу заплащане - можете да изберете енергоспестяваща климатична система, която едновременно отоплява и охлажда контейнера.

Контейнерите оборудвани ли са с климатик?

Офис контейнерите могат да бъдат оборудвани с климатик при желание.

Може ли офис контейнерите да се доставят с мебели и други приспособления?

EKOTOI предлага широка гама от допълнително оборудване, като например: маси, столове, шкафове за документи, шкафчета и кухненски боксове.

Има ли различни санитарни контейнери?

EKOTOI предлага различни видове санитарни контейнери в своето портфолио. Разгледайте ги тук.

Как се транспортират контейнерите?

Контейнерите се доставят и връщат в наш склад с помощта на камион с кран. EKOTOI предлага услуга "Транспорт с камион с кран".

Включено ли е в цената седмичното почистване на контейнерите?

Седмичното почистване не е включено в наемната цена. Въпреки това, в зависимост от конкретното място, с удоволствие ще Ви предложим цена за почистване на контейнера и доставка на консумативи (тоалетна хартия, сапун, хартиени кърпи).

ПОРЪЧКА

Какви са сроковете за доставка и връщане на оборудването?

Доставките се извършват от понеделник до петък, приблизително от 8:00 до 18:00 ч. Ако поръчката ви бъде доставена по-рано от уговореното или ако EKOTOI не успее да вземе тоалетните на уговорената дата по логистични причини, няма да е необходимо да  заплащате допълнителни разходи.

Трябва ли да бъда на място за доставка или прибиране?

Да, необходимо е да присъствате на място при доставката или прибирането. Достъпът на камиона е необходим в рамките на пет метра от мястото за монтаж. Нашите камиони не могат да пренасят тоалетни с кран през жив плет или ограда.

Кой носи отговорност за щети по наетата преносима тоалетна?

Съществуват различни рискове, за които наемателят може да носи отговорност в случай на щета. EKOTOI предлага застраховка, която Ви освобождава от отговорност в случай на щети, нанесени от трета страна, природни рискове като пожар, градушка и буря, както и кражба или вандализъм. Застраховката не покрива щети, причинени от вас, щети, причинени от неправилна употреба, и щети върху имущество на трети лица. Ако не сключите застраховка за освобождаване от отговорност, ще носите пълна отговорност за всички щети, нанесени на наетото оборудване.

Как да организирам вземането на мобилната тоалетна?

Ако наемате нашите преносими тоалетни за строителен обект, не е необходимо да посочвате крайна дата. От опит знаем, че строителните обекти могат да бъдат непредсказуеми и завършването им често може да се забави. Веднага щом разберете кога преносимата тоалетна няма да Ви е необходима, просто ни се обадете. Ние ще се погрижим за останалото. 

Как се таксуват наетите тоалетни на строителните обекти с отворена крайна дата?

Поръчали сте преносима тоалетна за Вашия строителен обект, без да посочите крайна дата. Фактурите за тоалетни за строителни обекти се издават на четириседмични интервали. Това означава, че плащате фактурата си веднъж на всеки четири седмици, а ние се грижим за почистването и обслужването.

Начини на плащане

Предплащане

Методът "Авансово плащане" включва внасяне на дължимата сума преди получаването на оборудването. След като търговецът получи плащането, той доставя оборудването.

Фактура

За разлика от авансовото плащане, плащането по фактура Ви дава възможност първо да получите стоките и след това да платите в определен срок.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес