Групата на TOI TOI & DIXI

Информация

„EKOTOI“ е немска компания с над 20 години опит на българския пазар.

Фирмата е част от „TOI TOI & DIXI Group“ - лидерът в областта на предлагането на мобилно санитарно-хигиенно оборудване. Холдингът е създаден преди повече от 50г. в Германия и понастоящем е представен от 47 компании, опериращи в 30 държави из Европа, Северна Америка и Азия.

„EKOTOI“ е специализирана в отдаването под наем и сервизирането на мобилни тоалетни; санитарни контейнери и каравани; офис и складови контейнери; мобилни огради; генератори за ток; друго мобилно оборудване. Голямото разнообразие има различни приложения, като например: на строителни обекти, на големи и малки мероприятия, при военни учения, по къмпинги, заведения и други обществени места.

„EKOTOI“ предоставя на клиентите си разработване на цялостни решения, съдържащи всички необходими компоненти за обезпечаване на техните нужди, така че продуктите и услугите ѝ винаги да носят добавена стойност за клиента.

Фирмата има 6 бази в страната и оптимално, бързо и адекватно покрива цялата ѝ територия.

Нашата цел е да предоставим на клиентите си отлично обслужване на конкурентни цени, с гаранцията и опита на най-големия производител на мобилни екологични тоалетни в света (TOI TOI & DIXI Group).

Фирма „EKOTOI“ е внедрила система за управление на околната среда, съгласно стандарта ISO 14001:2015.

Фирма „EKOTOI“ е внедрила система за управление на здравето и безопасността при работа, съгласно стандарта ISO 45001:2018.

Сертификат за членство на фирма „EKOTOI“ в Български форум на бизнс лидерите (БФБЛ).

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес