Групата на TOI TOI & DIXI

Информация

EKOTOI е част от TOI TOI & DIXI Group GmbH - световния пазарен лидер в областта на мобилните санитарни възли без връзка, представен от 47 работещи компании в 30 държави. 

Основана през 2001 г., фирмата влиза в групата на TOI TOI & DIXI GmbH през 2005 г. и вече повече от 20 г. е една от водещите компании в България в отдаването на мобилна санитарна техника под наем.

EKOTOI отдава под наем мобилни екологични тоалетни, санитарни контейнери и каравани, офис и складови контейнери, мобилни огради, генератори за ток и друго мобилно оборудване. Разполагаме с голямо разнообразие от мобилно оборудване, което покрива много области на дейност, сред които строителни обекти, събития, военни, къмпинги, заведения и обществени места.

Фирмата предоставя на клиентите си консултации и услуги преди началото на договора за наем. При изготвянето на офертата ние обсъждаме проекта и след това разработваме цялостно решение, съдържащо всички необходими компоненти, така че нашите продукти и услуги винаги да носят добавена стойност.

EKOTOI работи с хиляди клиенти годишно на най-високо ниво, бързо и коректно. Нашата цел е да предоставим на клиентите си отлично обслужване на конкурентни цени с гаранцията и опита на най-големия производител на мобилни екологични тоалетни в света (TOI TOI & DIXI Group).

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес