Плакат с информация за две тематични събития, които Екотой организира по повод Световния ден на тоалетната.

EKOTOI организира две събития в Бургас по повод Световния ден на тоалетната

На 18 и 19 ноември (събота и неделя) EKOTOI ще организира две събития до Пантеона в Морската градина на Бургас, посветени на Световния ден на тоалетната.

В събота EKOTOI и сдружение 5kmrun канят всички желаещи да се включат в тематичното бягане Urgent Run, което ще стартира от 10 часа сутринта. Подробности и програмата на събитието можете да видите тук.

На следващия ден – 19ти ноември, на който отбелязваме Световния ден на тоалетната, заедно с фондация „Астика”, сдружение „АСУ Делфи” и доброволци по Европейска доброволческа служба на програма „Еразъм+”, EKOTOI ще организира събитие с информационно-развлекателен характер.

Организаторите са подготвили подаръци и изненади за всички желаещи да се включат в инициативата по повод Световния ден на тоалетната.

Какво можете да очаквате:

  • Импровизиран театър, от който ще научите важни факти, свързани с деня, насочващ вниманието ни към глобалната санитарна криза.
  • Фотоконкурс„Най-добрата снимка от…тоалетната“. Изберете къде да се телепортирате – в Диско тоалетната кабинка или пък в Островната приказна кабинка. След това можете да изберете парти аксесоарите за вашата снимка, която екипът ни ще заснеме. Ще качим снимките на всички, които ще се включат в конкурса, на фейсбук страницата на EKOTOI, като в рамките на седмица (от 20 до 27 ноември) ще можете да гласувате за вашия фаворит. Снимката, събрала най-много харесвания по време на конкурса, ще донесе на победителя/победителите голямата награда - екшън камера SJCAM 6 Legend. Подробности за правилата на конкурса ще можете да видите много скоро на фейсбук страницата на EKOTOI.
  • Защо е важно да мием ръцете си? Използвайте мобилните мивки, осигурени от EKOTOI, за да измиете ръцете си и научете защо е важно да ги мием.
  • Зона за рисуване. Всички желаещи да оставят своето послание по повод Световния ден на тоалетната, ще имат възможност да рисуват или пишат върху винили.

Заповядайте на 18 и 19 ноември до Пантеона в Морската градина в Бургас, за да отбележим заедно Световния ден на тоалетната.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес