Химическа тоалетна – дори и на строителната площадка в света на „Лего“

Днес отбелязваме Димитровден, както и професионалния празник на строителя.

Като доверен партньор на ангажираните в сферата на строителството, EKOTOI вече 15 години се грижи за осигуряването на необходимите санитарно-хигиенни условия на строителните обекти в страната. С богатия асортимент от мобилни тоалетни кабини, писоари, мивки, санитарни и офис контейнери, мобилни огради и др., EKOTOI може да предостави всичко необходимо за пълноценния работен процес на строителната площадка. 

Във връзка с днешния празник на строителя, решихме да ви представим един от конструкторите „Лего“ от поредицата „Градът“ – „Обслужващ камион“, където на строителния обект присъства химическа тоалетна.

В превод от датски „Lego“ – „Leg Godt“ означава „Играй добре“. Вече над 50 години световноизвестната компания обединява малките многоцветни пластмасови елементи в различни конструктори, които се превръщат в хоби на хора от всякаква възраст.

Наред с „Градски площад“, „Събаряне на сгради“, „Пожарна тревога“ и др., в поредицата „Градът“ своето място заема и конструкторът „Обслужващ камион“. Той е на пазара от миналата година (2015) и се състои от 233 части. В комплекта са включени камион с кран, ремарке и мобилна тоалетна, а сред аксесоарите са лопата, пневматичен чук, пожарогасител, огради, както и тоалетна хартия. Разбира се, присъстват и шофьорът на камиона, както и строителният работник. Разгледайте нашата галерия, за да станете част от света на „Лего“, в който както и в реалния живот задължително присъства мобилната химическа тоалетна.

Честит Димитровден и професионален празник на строителя на всички наши настоящи и бъдещи партньори! 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес