Отбелязваме Димитровден и Деня на строителя

На 26 октомври почитаме паметта на Свети Димитър Солунски, загинал мъченически за Христовата вяра.

Димитровден се чества и като Ден на строителя. С дълбоки исторически корени у нас, професионалният празник на работещите в сферата на строителството е възстановен с постановление на Министерския съвет през 1996 г.

Пет години по-късно своята дейност започва да развива и EKOTOI – фирмата, която вече близо 15 години е най-довереният Ваш партньор в осигуряването на санитарен комфорт и мобилно оборудване за Вашия строителен обект.

Независимо дали се строи нова бизнес или жилищна сграда, изграждат се нови пътища или вече построена сграда се реконструира, EKOTOI може да Ви предложи модерно мобилно оборудване, което едновременно ще Ви спести средства и ще осигури работна среда с необходимите санитарни условия.

Мобилните тоалетни кабини, които фирмата предлага под наем, помагат за съкращаване на времето, което Вашите работници отделят за използване на тоалетната. Изчисления сочат, че на строителните обекти, на които няма осигурени преносими еко WC, работниците губят по средно 7 минути, за да стигнат до тоалетната. EKOTOI предлага мобилни тоалетни кабини, оборудвани с „уши“ за повдигане с кран, които лесно могат да бъдат поставени дори и по високите етажи на строителните обекти. По този начин се спестява както от работното време, прекарано в придвижване до тоалетната, така и от Вашите средства, защото служителите ще са по-дълго на работното си място.

Мобилните тоалетни са идеалното решение за строителните обекти, тъй като спестяват и от средствата, които биха били вложени за изграждане на нови, постоянни тоалетни. Заедно с мобилните мивки, които EKOTOI отдава под наем, те ще осигурят необходимите санитарно-хигиенни условия за работниците на Вашия строителен обект.

EKOTOI предлага разнообразно мобилно оборудване. Като лидер в отдаването под наем на мобилна санитарна техника, фирмата разполага с богат продуктов каталог, който включва мобилни химически тоалетни и писоари, мобилни мивки, офис и санитарни контейнери, будки за охрана, различни видове мобилна ограда, генератори за ток и др.

Близо 15 години EKOTOI е до Вас, където и да сте.

Честит професионален празник! Нека заедно работим за изграждането на един по-чист свят!
0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес