Екотой предлага под наем мобилно оборудване за строителни обекти.

Санитарен комфорт за строителните обекти с EKOTOI

След броени дни отбелязваме професионалния празник на строителя, който се чества всяка година на 26 октомври - Димитровден. Като надежден партньор, доказал се през годините, EKOTOI поздравява всички работещи в сфератa на строителството с предстоящия им празник.

Ние от EKOTOI знаем, че планирането и реализирането на всеки един строителен проект е истинско предизвикателство. Независимо от големината на обекта, от това дали ще се реновира вече построена сграда или ще се конструира нова, жилищна или търговска, или пък ще се строи нов път, има много детайли, които трябва да се вземат предвид.

Необходимо е планиране за разрешителни, разходи, срок за извършване на проекта, подготовка на терена, гарантиране на хигиената и сигурността и още много други. От изключително важно значение за построяването на качествен обект се оказват мобилните химически тоалетни, които осигуряват адекватни санитарно-хигиенни условия на строителната площадка.

Работните условия на строителните обекти често са тежки и стресиращи: прекалено е горещо или пък студено, прашно е и е шумно. Когато осигурите чисти еко тоалетни за работниците, те ще знаят, че не е необходимо да напускат работното си място в търсене на тоалетна, като по този начин се гарантира санитарния им комфорт и спокойствие. Това води до повишаване на продуктивността на работата, съответно до спестяване на време и пари.

Наемането на достатъчен брой мобилни тоалетни с редовно почистване ще помогне за поддържането на строителния обект в добро състояние. Според Европейския стандарт за мобилни тоалетни кабини EN 16194:2012 в една 40-часова работна седмица за всеки 10 работници трябва да има най-малко една химическа тоалетна, която да се почиства минимум веднъж седмично. За допълнително изчисляване на необходимите еко тоалетни за Вашия обект, можете да използвате Калкулатора на сайта ни.

Специално за високоетажното строителство, EKOTOI разполага с мобилни тоалетни кабини и писоари, които са снабдени с т.нар. „уши“ за повдигане с кран. Отново спрямо стандарта за мобилни тоалетни кабини без канализационна връзка: при строителни обекти с повече етажи трябва да бъде поставена тоалетна кабина на всеки втори етаж от сградата.

За допълнително осигуряване на хигиенни условия за работниците на Вашия обект, можете да наемете и мобилни мивки от EKOTOI, снабдени и заредени с хартиени кърпи за ръце и течен сапун. Предимствата на полевите умивалници са много, но безспорно фактът, че те могат да бъдат използвани средно 640 пъти преди да трябва отново да се заредят с чиста вода, ги прави изключително икономично и добро средство за поддържане на безопасни и здравословни условия на труд. EKOTOI препоръчва наемането на една мобилна мивка за всеки три мобилни тоалетни, поставени на строителния обект.

EKOTOI предлага и различни видове мобилна ограда, с която да гарантирате сигурността на обекта. Научете повече за различните типове мобилни заграждения на сайта www.ekotoi.bg.

С всички детайли, за които трябва да се погрижите при организирането на строителството на даден обект, лесно може да се пренебрегнат продуктите, осигуряващи необходимите хигиенни условия. Ако желаете да създадете здравословна работна среда, съобразена с всички европейски стандарти, то не се колебайте да се доверите на лидера за мобилна санитарна техника в България – EKOTOI. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес