Предимства на мобилните мивки на EKOTOI

Макар и наемането на мобилни мивки не винаги да е задължително, те могат да предложат решение на някои от най-често срещаните проблеми, свързани с използването на преносимите химически тоалетни.

Запознайте се с част от техните предимства:

Комфорт: Като начало, не всички модели еко тоалетни са оборудвани с умивалници. Затова е важно да планирате предварително какъв тип мобилна тоалетна кабина бихте желали да наемете за вашето събитие. Ако изберете някои от стандартните модели, които EKOTOI предлага, TOI Fresh, DIXI или DIXI+, то наличието на мобилни мивки ще допринесе за комфорта на използващите тоалетната.

Опашката пред тоалетната се скъсява: Често причина за дългите опашки е времето прекарано в кабината/помещението след използване на тоалетната. Измиване и подсушавана на ръцете, оправяне на грима при дамите, оглеждане в огледалото и др. могат да се случат в отделна обособена зона с мобилни мивки. Така ще се спести ценно време и значително ще се намали опашката пред тоалетните кабини.

Поддръжка: Отделните мобилни мивки помагат и за общата поддръжка и ефективност на портативните тоалетни. Полевите умивалници разполагат с капацитет на резервоара, позволяващ средно 640 използвания преди той отново да трябва да се зареди с чиста вода. Освен това, мобилните мивки са оборудвани с хартиени кърпи за ръце, течен сапун и чували за боклук.

Хигиена: От изключително важно значение за всеки, който е решил да организира събитие на открито, е да осигури необходимите санитарно-хигиенни условия за своите гости. Мобилните мивки на EKOTOI са перфектното решение за тази цел, като те дават достатъчно време на ползващите ги да измият и подсушат спокойно ръцете си без да се притесняват от опашката пред тоалетната.

Компактни: Мобилните мивки са удобни и лесно се монтират на всякакъв тип терен.

Ако желаете да наемете мобилни мивки от EKOTOI, не се колебайте да се свържете с нас, за да осигурите комфорта и необходимите санитарно-хигиенни условия за гостите на вашето мероприятие.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес