Три маратона за EKOTOI в един ден

През изминалата неделя EKOTOI беше част от три маратона в различни краища на страната.

На 12-ти май се проведе първото напълно автономно (без подкрепителни пунктове) ултра състезание в България - Коджа Кая със старт/финал в село Билка. За второто издание на авантюристичната надпревара, включваща 4 дистанции: 11км, 25км, 42км и 75км, EKOTOI отново осигури мобилни тоалетни DIXI+.

В същия ден за втора поредна година се състоя и Kaufland София Полумаратон. Основната цел на надпреварата беше да предизвика гражданите към по-активен начин на живот. В уикендите преди събитието имаше организирани безплатни тренировки с професионални треньори по лека атлетика. Благодарение на разнообразието от дистанции, състезанието беше подходящо както за опитни бегачи, така и за абсолютно начинаещи, които биха искали да изпитат възможностите си и да станат част от голямо спортно събитие, каквото е полумаратонът. EKOTOI се погрижи за обособяване на трасето, предоставяйки мобилни огради за контрол на тълпа, а за осигуряването на необходимия комфорт на състезателите бяха изградени санитарни зони.

В неделя за четвърти път се проведе и Маратон Варна. Хиляди жители и гости на морската столица се събраха покрай трасето и в зоната на старт/финала, за да изживеят незабравими емоции с проявата, която отново бе истински празник в центъра на морската столица. Маратон Варна е част от получилата вече огромна популярност атлетическа верига под мотото „Бягането като начин на живот“. За ограждането на трасето EKOTOI предостави мобилни огради за контрол на тълпа, а за санитарните удобства на състезателите и посетителите послужиха мобилни тоалетни DIXI+ и TOI Kids.

Екипът на EKOTOI Event service за пореден път доказа, че е добре подготвен и може да осигури отлични условия за провеждането дори и на три маратона едновременно в различни краища на страната.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес