Мобилни тоалетни и огради за втория Маратон Варна

След като миналата година EKOTOI беше официален спонсор на първия Международен лекоатлетически маратон във Варна, за тазгодишното издание на събитието фирмата отново осигури необходимите санитарни удобства и обезопасяването на състезателното трасе.

На разположение на участниците в старт/финал зоната, както и на ключови места по трасето, бяха поставени мобилни тоалетни кабини DIXI. С помощта на мобилни огради за контрол на тълпа EKOTOI изгради и цялото състезателно трасе с дължина 8,4 км.

Във втория Маратон Варна се включиха около 400 участници, които отново се състезаваха в четири дисциплини – 2 км градски крос, 8.4 км (1 обиколка), 16.8 км (2 обиколки) и 42.195 км (5 обиколки). За всички успешно финиширали в последните две дисциплини организаторите бяха предвидили специални медали, като спомен от състезанието.

И тази година събитието се проведе под мотото „Бягането като начин на живот“ и отбеляза Световния ден на предизвикателството, като предложи на всеки желаещ да се включи да бъде физически активен в продължение на 15 минути в различни дисциплини, сред които: скачане на въже, въртене на обръч, зумба, тае бо, скачане на батут и др. Освен различни активности по време на надпреварата бяха организирани демонстрации и викторини. 

За втора поредна година EKOTOI осигури необходимото мобилно оборудване за Маратон Варна, който е част от веригата маратонски бягания в България. Очаквайте следващото събитие от поредицата на 15 октомври в София.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес