Как Екотой подкрепи пет големи мероприятия през изминалия уикенд

Като водещ доставчик на мобилни санитарни решения, Екотой демонстрира своя професионализъм, предоставяйки необходимото оборудване за пет големи събития през изминалия уикенд. От Русе и Велико Търново през Лозен до Маджарово и Крушаре, екипът на Екотой осигури чистота и удобства за хиляди посетители. 

Saké Act 12: Пренасяне на магията на Сакура в Русе 

Saké Act 12 отбеляза значим момент, премествайки се от морската столица - Варна до очарователния град Русе. Събитието се състоя под "Вития мост" на 15 юни, смесвайки звуците на Afro&House музиката с магията на река Дунав. Хедлайнър на събитието беше Philou Louzolo, известен DJ от Нидерландия. Други гост-DJ бяха българският Diass, SCARABEI и Mirage. 

Екотой изигра ключова роля в поддържането на високите стандарти, предоставяйки мобилни тоалетни, мивки и мобилни кошове за отпадъци. Чистотата и хигиената на живописното място бяха гарантирани, позволявайки на гостите да се потопят напълно в музиката и атмосферата на събитието. 

Дивото Зове: Спортен празник сред дивата природа с необходимите санитарни удобства 

За втора поредна година Екотой подкрепи състезанието "Дивото зове" - притегателна точка за стотици любители на планинското колоездене и бягане.  

Предоставянето на мобилни тоалетни, душ кабини, мобилни мивки и мобилни кошове за отпадъци в Маджарово беше от съществено значение за осигуряването на необходимите санитарно-хигиенни условия за участниците.   

„На събор край Тунджа“: Културно наследство с висококачествено мобилно оборудване 

Събитието „На събор край Тунджа“ в сливенското село Крушаре събра десетки самодейци, празнуващи местното културно наследство чрез песен и танц. Традиционният фестивал привлече голяма публика, желаеща да се наслади на живите изпълнения и общностния дух. 

Екотой предостави мобилни тоалетни, за да отговори на нуждите на многобройните посетители.  

Юнски Празници Лозен: Традиция и модерно удобство 

Годишният фолклорен фестивал „Юнски празници Лозен“, проведен на 15 юни в село Лозен, показа певческите и танцови таланти на местните самодейни групи. Тази година фестивалът отбеляза 50-годишнината от обединението на читалищата в Горни и Долни Лозен, както и 20-годишнината от провеждането му като фестивал на певческото и танцово изкуство. 

Екотой подкрепи значимото културно събитие, предоставяйки мобилни тоалетни DIXI Green от рециклирана пластмаса и химическа тоалетна TOI Cap за хора в неравностойно положение. Модерните санитарни решения осигуриха на многобройните посетители чисти и удобни съоръжения, подобрявайки цялостното им преживяване. 

Ден на отворените врати на Кроношпан България: Високи стандарти на хигиена и комфорт 

В допълнение, Екотой допринесе за успешното провеждане на Деня на отворените врати на Кроношпан България на 15 юни във Велико Търново. Събитието привлече много гости, които имаха възможността да разгледат производствените процеси и да се запознаят с иновациите на компанията. Повече информация може да откриете тук.  

Участието на Екотой в пет мащабни мероприятия в рамките на един уикенд подчертава ангажираността на компанията към осигуряването на висококачествени санитарни решения според индивидуалните нужди на клиента. 

Чрез осигуряване на чисти и удобни мобилни тоалетни и мивки, Екотой не само се грижи за санитарния комфорт на посетителите, но и помага на организаторите да поддържат високи стандарти на хигиена и безопасност. Независимо дали става въпрос за музикално събитие край Дунав или традиционен фолклорен празник в Лозен, Екотой е вашият доверен партньор. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес