Успешен Ден на отворените врати на Кроношпан България с мобилно оборудване от Екотой

Традиционният Ден на отворените врати на Кроношпан България, който се състоя на 15 юни в завода на компанията във Велико Търново, се превърна в грандиозно събитие, отбелязано с множество атракции, награди, изненади и развлечения.  

Специални гости на събитието бяха управителите на Кроношпан България Николай Банков и Асен Ников, проф. д-р Димитър Ангелски от Лесотехническия университет в София и инж. Иван Недков от Северноцентралното държавно предприятие, наред с други. Програмата включваше артистични и музикални изпълнения, награждаване на юбиляри, лекция за отговорния бизнес за устойчиво бъдеще, различни състезания и вълнуваща томбола. 

За поредна година Екотой подкрепи събитието, предоставяйки качествено мобилно оборудване. Посетителите имаха достъп до мобилни тоалетни TOI Fresh и TOI Cap, новите екологични тоалетни DIXI Green, мобилни мивки Wave, както и мобилни кошове за отпадъци. Тези удобства осигуриха чиста, хигиенична и приятна среда през целия ден. За събитието Екотой осигури още и мобилни огради за контрол на тълпа.   

За най-малките посетители бяха обособени четири отделни зони, където те можеха да покажат своите таланти и способности. Събитието привлече над 2000 души, с множество атракции, предназначени да забавляват както децата, така и възрастните.  

Денят на отворените врати на Кроношпан България беше огромен успех, съчетавайки забавление, образование и обществен дух. Събитието не само отпразнува иновациите и устойчивостта, но и укрепи силната връзка между Кроношпан и местната общност. Екипът на Екотой се погрижи за високите стандарти на хигиена и комфорт за гостите на събитието, поставяйки високи стандарти за бъдещи мероприятия. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес