Изложбите „Ледена епоха“ в Бургас и „Живите динозаври“ във Варна с мобилно оборудване от EKOTOI

Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и динозаври „се разхождат“ в морските градини на Бургас и Варна. Интерактивните експозиции от праисторически животни гостуват за първи път в България.

Организаторите на двете изложби „Коко Ейджънси“ се довериха на EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване. Фирмата предостави мобилни решетъчни огради със зебло за заграждане на изложбените пространства. „Ограда за тълпа“, пък ограничаваше достъпа на хора до самите експозиции. EKOTOI осигури още мобилни тоалетни, както и офис контейнер.

Посетителите на „Ледена епоха“ в Бургас имат възможност да видят 18 интерактивни макета, които се движат и издават звуци. Освен тях са представени и макети на динозаври в реалните им размери. Изложбата е гостувала в десетки страни по света като Южна Америка, Тайланд, Сингапур, Холандия, Италия и др., като общият брой на зрителите наброява над 5 млн. души.

„Живите динозаври“ в морската ни столица представя 24 вида движещи се динозаври и скелети на динозаври в реални размери. Сред тях са огромните и тревопасни Апатозавър, Брахиозавър и Трицератопс хоридус, както и любимецът на малчуганите Тиранозавър рекс. Неговият макет е и най-голям – висок е 7 м и тежи близо 2 тона. Освен впечатляващите интерактивни фигури, изложбата е и информативна, като запознава посетителите с любопитни факти за произхода и живота на праисторическите животни.

Като доказан професионалист в отдаването под наем на мобилно оборудване, EKOTOI се погрижи за осигуряването на мобилни огради и тоалетни кабини за двете уникални за страната ни изложби „Ледена епоха“ и „Живите динозаври“.

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SwSZtULlBwc" width="560"></iframe>

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес