Потребители

Forgotten password?

Мобилни тоалетни, мивки и писоари

Ние знаем, че времето ви е ценно, затова бихме искали да улесним възможно най-много избора ви на тоалетна кабина. Предлагаме ви няколко стъпки, които да ви помогнат да изберете най-подходящата еко тоалетна.
1. Вид на тоалетната – EKOTOI предлага богат асортимент от мобилни тоалетни кабини, които могат да бъдат поставени дори и на най-труднодостъпните места. В продуктовия каталог своето място заемат както стандартни кабини, така и луксозни, оборудвани с мивка и други удобства. На разположение е и специализирана тоалетна кабина за хора в неравностойно положение.
2. Броят на хората - От особено важно значение е да предвидите хората, които ще използват тоалетната кабина. За целта можете да използвате Калкулатора в сайта.
3. Допълнителни опции – Освен мобилни тоалетни, EKOTOI предлага и мобилни писоари и мивки, снабдени с течен сапун, диспенсър дезенфектант и кърпи за ръце. Ние можем да ви предоставим и мобилни танкове за чиста и отпадна вода.
4. Най-близкият до вас офис – Финалната стъпка е да въведете в раздел Контакти адреса на мястото, до което бихте желали да доставим избраните от вас продукти, за да намерите най-близкия до вас офис. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.