Мобилни огради от Heras

Международният експерт в областта на временните решения за сигурност

Основната мисия на компанията е да допринася за безопасна работна и жизнена среда на временните обекти. 

Благодарение на висококачествените мобилни огради на Heras, които Екотой предлага под наем и за продажба в България, вашата строителна площадка ще бъде оптимално обезопасена, а вашето събитие ще може да се проведе безпроблемно.

Научете повече за оградите, които може да закупите или да наемете от нас. ⬇️

Мобилна решетъчна ограда

Ефективна временна ограда за вашия обект

Мобилната решетъчна ограда разполага със здрава рамка и намира широко приложение за обезопасяването на строителни обекти. Тя съчетава функционалност и високо качество. Монтажът и демонтажът могат да бъдат извършени от един човек без големи усилия.

Предимства

 • Повишена издръжливост: Изработена от висококачествена поцинкована стомана, мобилната решетъчна ограда е създадена, за да издържи във времето, като осигурява дългосрочна сигурност и устойчивост на корозия.
 • Здрава конструкция: Отличава се със здрава заварена мрежа, която осигурява допълнителна защита срещу вандализъм и неоторизирано влизане.
 • Оптимална устойчивост на вятър: Здравата конструкция прави оградата изключително устойчива на вятър, подходяща за обезопасяване на обекти при различни метеорологични условия.
 • Конструкция на мрежата против катерене: Конструкцията гарантира, че катеренето по оградата би било трудно.
 • Голяма видимост: Моделът на мрежата на оградата позволява ясна видимост и ефективно наблюдение на охраняваната зона.
 • Икономично решение: Предлага надеждно и бюджетно решение за сигурност при нужда от временна ограда, с отлично съотношение цена-качество благодарение на своята издръжливост и гъвкавост.

 

Мобилна плътна ограда

Без пряка видимост към вашия строителен обект

Ограничаването на видимостта към вашия строителен обект намалява възможността от кражби. Конструкцията на мобилната плътна ограда също така насърчава потока на движението. Тя е безопасна за участниците в движението и строителните работници. Пренасянето на прах и други материали извън строителната площадка е сведено до минимум. Велосипедите не могат да бъдат заключвани към оградите, а графитите се възпрепятстват от структурата на металната ламарина. Чистият и подреден вид на строителната площадка допринася за положителния корпоративен имидж и за мотивацията на вашите служители.

Предимства

 • Елегантен дизайн: Плътната ограда на Heras е в син цвят (RAL 5010) и осигурява чист и професионален външен вид, подходящ за градска среда и обществени пространства.
 • Устойчивост на корозия: С поцинковано и прахово боядисано покритие, мобилната плътна ограда е изключително устойчива на корозия, което осигурява дълготрайно функциониране дори при тежки метеорологични условия.
 • Сигурна система за свързване: Снабдена с иновативна система за свързване, оградата разполага със сигурна връзка между оградните платна за по-голяма стабилност.
 • Здрава конструкция: Оградата е конструирана със здрава стоманена рамка и поцинковани платна, които предлагат високо ниво на сигурност и издръжливост.
 • Намаляване на шума: Масивната рамка и плътните оградни платна спомагат за минимизиране на шума, което я прави подходяща за градски строителни площадки и събития.
 • Аксесоари: Съвместима с широка гама от аксесоари, като подпори и защитни клеми, за да отговори на специфичните нужди за сигурност.
 • Ниска степен на поддръжка: Висококачественото покритие изисква минимална поддръжка, осигурявайки надеждно и рентабилно решение за временна ограда.
0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес