XI Национален събор на овцевъдите с мобилно оборудване от EKOTOI

За поредна година EKOTOI се погрижи за санитарните удобства по време на Националния събор на овцевъдите в България, като с помощта на мобилни огради обособи зона с мобилни тоалетни кабини и мивки. Достъпът до зоната с еко тоалетни се осъществяваше посредством турникет, а сервизни екипи на място отговаряха за реда и чистотата на санитарните съоръжения. 

По традиция XI Национален събор на овцевъдите се проведе край Петропавловския манастир в рамките на три дни (6, 7 и 8 май). Събитието премина под мотото „Да! На българското производство“ и се превърна в истински празник както за фермерите и професионалистите в бранша, така и за любителите на народните традиции, бит и творчество. 

Над 200 000 бяха посетителите през трите дни на големия браншови форум, който се организира от Национална овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА), със съдействието на Министерството на земеделието на Република България и подкрепата на общините Велико Търново, Лясковец и Горна Оряховица. На събитието бяха показани над 1000 животни, селскостопанска техника и оборудване, различни занаяти, фолклор от цяла България, етно кътове и възстановки. Проведоха се изложение на продукти от овче и козе мляко и месо, фермерски състезания и други. 

Благодарим за доверието и възможността да бъдем част от единадесетото издание на Национален събор на овцевъдите в България. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес