Що е то химическа тоалетна?

Знаете ли, че рекордът за най-много наети химически тоалетни наведнъж е поставен през 2005 г., когато папа Бенедикт XVI посещава прочутата Кьолнска катедрала „Свети Петър и Светa Мария“ по повод Световния ден на младежта. За мероприятието са били наети 8 000 мобилни тоалетни, осигурени от немската компания TOI TOI & DIXI, част от която е и EKOTOI.

А някога питали ли сте се какво всъщност представляват химическите тоалетни?

Те са специални тоалетни, за които се използват препарати, третиращи отпадъците и премахващи неприятната миризма. Химическите тоалетни разполагат с резервоар, в който се поставят химикалите преди използването на кабинките. Те се смесват с вода и така се получава познатата ни синя течност, която действа почистващо и ароматизиращо.

Химическите мобилни тоалетни намират все по-широко приложение в нашето ежедневие. Те са от първа необходимост за местата, където няма изградена канализация - при организирането на големи и малки събития на открито, на строителни обекти, а ако през лятото решите да къмпингувате, то кабинките биха направили ваканцията Ви още по-комфортна.

Често хората имат предразсъдъци относно химическите тоалетни. Техният имидж се свързва с неприятна миризма и мръсотия, което може да се случи, ако не се почистват редовно, или ако има недостатъчен брой наети кабинки, предвиден за броя на хората, които ще ги използват.

Нашият екип работи постоянно за усъвършенстване на услугата и се стреми да предостави най-доброто качество на своите клиенти. Богатият асортимент от химически тоалетни, които фирмата предлага, дава избор за най-подходящата кабинка – от стандартната тоалетна TOI Fresh, която може да достигне до най-високите етажи на Вашия строителен обект до най-луксозната кабина в света High Tech II, която е много популярна при организирането на мероприятия на открито.

Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти. Те ще ви дадат повече информация за сервизното обслужване на химическите тоалетни, предоставени от лидера в отдаването под наем и продажбата на мобилна санитарна техника за България – EKOTOI.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес