Екотой почиства мобилните химически тоалетни.

Поддръжка на мобилните химически тоалетни

Така както почти ежедневно почистваме предмети и уреди, които използваме често, е необходимо и мобилните химически тоалетни, наети от EKOTOI, да се поддържат, за да се осигури оптимална хигиена в кабините.

Основна поддръжка

В зависимост от продължителността на използване и от броя на хората, които ще посещават дадена мобилна тоалетна, се определя колко често кабината трябва да се почиства, за да бъде в добро състояние. При наемане на химическа тоалетна от EKOTOI, се определя честотата на почистване и изпомпване на кабината. Има и някои допълнителни действия, които може да предприемете, за да сте сигурни, че мобилната тоалетна се поддържа и функционира правилно.

Почистване

Ако решите да закупите био концентрат или ароматизатор за почистване на мобилната тоалетна, то първо се уверете, че препаратите не биха увредили повърхностите на кабината. EKOTOI предлага препарати на достъпни цени, с които едновременно се неутрализира неприятната миризма и се разграждат твърдите отпадъци. Следвайте указанията за употреба за максимална ефикасност на препаратите. Не пропускайте да следите и за наличието на тоалетна хартия.

Колко често е необходимо да се почистват?

Мобилните химически тоалетни имат капацитет на резервоара, затова е необходимо да внимавате да не се препълват. Разбира се, ако се допусне достигане до максималния капацитет на отпадния танк, то неприятната миризма е почти неизбежна. Затова е добре да планирате и да определите достатъчен брой почиствания, които EKOTOI да извърши.

Уверете се, че тоалетните кабини, които сте наели, са в изряден вид, за да осигурите необходимите санитарно-хигиенни условия.

В случай, че имате още въпроси относно поддръжката на мобилните химически тоалетни, то не се колебайте да се свържете с нас.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес