Екотой предлага за продажба малки портативни тоалетни, подходящи за яхти, къмпингуване, каравани и други.

Нов продукт от EKOTOI: Портативна тоалетна

EKOTOI добави още едно попълнение към продуктовия си каталог.

Портативната тоалетна е удобно, хигиенично и практично решение. Подходяща е за каравани, вили, лодки и места, на които липсва тоалетна, свързана с канализация. Стандартната височина на седалката позволява на хора на всякаква възраст, включително и на трудно подвижни хора, да използват портативната тоалетна.

Изработена от издръжлива пластмаса, тя е устойчива, а ергономичната форма създава усещането за комфорт. Проектирана е така, че да бъде максимално удобна за употреба и да се пренася лесно. Гладките повърхности помагат за поддържането на чистия и изряден вид на преносимата тоалетна.

Тя разполага с две части, съединяващи се чрез закопчалка. В горната са комбинирани резервоар за чиста вода (15 л) и тоалетна чиния, оборудвана с подвижна седалка, а в долната част е поместен резервоарът за отпадна вода с капацитет 21 л. Изливането и почистването на отходния резервоар е улеснено чрез интегрирана въртяща се тръба. Подробна информация за правилната употреба на портативната тоалетна можете да получите от ръководството за използване.

Със своите 3,9 кг този вид тоалетна безспорно е идеалното решение на достъпна цена, с което ще осигурите нормални санитарни условия на места, където те липсват. Портативната тоалетна е компактна, удобна и може да се използва практически навсякъде и от всеки един човек.

Гарантирайте чистота на своята портативна тоалетна с препаратите, които EKOTOI предлага.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес