Екотой отдава под наем мобилна химическа тоалетна с компактни размери DIXI Mini.

Нов продукт от EKOTOI: Мобилна тоалетна DIXI Mini

Най-новото попълнение в каталога на EKOTOI е идеалното решение за места с ограничено пространство и е подходящо за използване от деца.

Мобилната тоалетна DIXI Mini е с компактни размери (дължина: 0.95 м, ширина: 0.80 м, височина: 1,90 м), които позволяват поместване на кабината дори и в асансьор, за да може да бъде качена по високите етажи на строителните обекти. За разлика от останалите химически тоалетни, тази мобилна кабина е по-лека (55 кг) и разполага с колела и дръжки, което позволява лесното й преместване.

Друго предимство на мобилната тоалетна е подвижният резервоар, който може да бъде изваждан при почистване или може да бъде сменен с нов, ако е необходимо. EKOTOI предлага доставка и монтаж на наетото от Вас оборудване, както почистването и поддържането му. Честотата на сервизиране на тоалетната кабина се определя в зависимост от вида на обекта и броя на хората, които ще я използват.

Без значение дали мобилната тоалетна трябва да бъде поставена на първия или десетия етаж на строителния обект, с функционалния дизайн на DIXI Mini ще осигурите необходимите санитарно-хигиенни условия.

Това е първият продукт, който EKOTOI въвежда за тази година. Очаквайте още нови попълнения към богатия асортимент от мобилно оборудване.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес