Мобилно оборудване от EKOTOI за националната обиколка на камиона на Coca-Cola

Емблематичният камион на Coca-Cola се завърна в България, за да донесе празнично настроение и да мотивира хората да споделят доброто. Под слогана „Един Дядо Коледа не стига“ камионът започна своята национална обиколка из страната на 1-ви декември, предлагайки разнообразни активности в специално обособено коледно градче. 

Камионът, символ на Коледа, вече премина през Пловдив и Стара Загора, а от днес е в Бургас, като EKOTOI ще осигури мобилни химически тоалетни и генератор за ток за всички спирки на турнето, което ще обхване общо осем града в България и ще продължи до 23-ти декември. 

В празничното коледно градче всеки ще може да: 

  • Изработи и закупи коледна играчка за любим човек в работилницата на Дядо Коледа. Сумата от продажбите ще бъде дарена на Сдружение "Операция: Плюшено Мече". 
  • Направи снимка с Дядо Коледа и остави лична следа върху дигиталната коледна елха. 
  • Напише писмо с мили думи и пожелания за някой непознат, избран на случаен принцип от друг град. 

Освен това, в коледното градче ще има и други празнични активности и награди. Специален гост ще бъде и посланикът на инициативата „Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“ - жълтата инсталация „Шишеяд“, поглъщаща пластмасови бутилки. Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 г. 

Друг магичен елемент от коледната кампания на Coca-Cola е мащабната национална потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“. Участниците ще имат възможност да спечелят редица награди, сред които и три пътувания за двама до Лапландия - дома на Дядо Коледа. 

Коледната кампания на Coca-Cola под наслов “Един Дядо Коледа не стига” има за цел да подчертае важността и магията на празника Коледа, мотивирайки споделянето на повече добри дела и по-голяма близост с любимите хора. EKOTOI има удоволствието да бъде част от националното коледно турне на Coca-Cola и да се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес