На Празника на еленския бут бяха осигурени на различни локации мобилни химически тоалетни от Екотой.

Мобилни химически тоалетни от Екотой за Празника на еленския бут

Десетото юбилейно издание на Празника на еленския бут отново привлече хиляди гости от цялата страна в Елена през изминалия уикенд.  

В рамките на три дни (10-12-ти ноември) присъстващите имаха възможност да се докоснат до традициите на балканджиите и да опитат прочутия им деликатес. EKOTOI се погрижи за санитарните удобства и комфорт, като осигури мобилни химически еко тоалетни на различни локации в града.  

Организаторите на събитието споделят, че Празникът на еленския бут не е просто кулинарен фестивал, а събитие, което притежава своя собствена атмосфера и дух. Улиците в дните на фестивала са изпълнени със занаятчии от всички краища на страната, а самият празник превръща балканското градче в кулинарен рай за ценителите на вкусното мезе.  

И тази година събитието премина с пъстра фолклорна програма, множество атракции и над 300 изложители на храни, напитки и занаяти, които допринесоха за празничната атмосфера и незабравимото изживяване на гостите. За най-малките посетители бяха организирани арт работилници, куклен театър, както и забавления с клоуни на кокили. 

С осигуряването на мобилни химически тоалетни за посетителите на Празника на еленския бут EKOTOI помогна да се гарантира спазването на необходимите санитарни условия по време на десетото юбилейно издание на събитието. 

 Благодарим за доверието!

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес