Екотой осигурява мобилни химически еко тоалетни за най-мащабните концерти в България.

Kак най-лесно да организирате събитие на открито

Планирате събитие на открито? С всички дребни детайли, за които трябва да се погрижите, едно от важните неща, които лесно могат да останат на заден план, е наемането на мобилни химически тоалетни за вашите гости. Ако осигурите този комфорт за тях, те биха се забавлявали без да е необходимо да се притесняват, че трябва да напуснат мероприятието преждевременно, за да търсят тоалетна. Ние от EKOTOI ще се погрижим за удобството на всички присъстващи на организирания от Вас събор, фест, концерт, спортно събитие или сватба.

За нашите продукти

Днешните мобилни тоалетни не са познатите ни от едно време външни тоалетни. Новото поколение преносими WC кабини предлага чисти, сигурни и хигиенни условия. Освен това, винаги можете да изберете тоалетна кабина с мивка, а защо не и отделна мобилна мивка, с която да гарантирате още по-високо ниво на хигиена. В асортимента на нашите еко тоалетни е и предназначената за хора в неравностойно положение мобилна тоалетна кабина TOI Cap. Санитарните контейнери и каравани са дори още по-луксозен вариант, подходящ за мероприятия на открито. Те разполагат с всички удобства, които имате и у дома.

Съвети при наемане на мобилни санитарни системи

Ще Ви запознаем с няколко стъпки, които биха улеснили избора Ви при наемане на мобилни химически тоалетни за Вашето мероприятие на открито.

1. Имайте предвид броя на хората, които биха присъствали на събитието. Броят на очакваните гости би определил приблизително от колко кабини се нуждаете. Можете да използвате Kалкулатора в сайта ни, за да определите най-точно необходимия брой еко тоалетни за Вашето мероприятие.

2. Вземете под внимание вида на мобилната тоалетна кабина. В нашия продуктов каталог ще откриете стандартни WC кабини, подходящи за всяко едно мероприятие на открито, както и по-луксозни варианти, като TOI Flush и най-модерната преносима тоалетна в света High Tech II. На разположение е и специализирана тоалетна кабина за хора в неравностойно положение, която спрямо изискванията на европейския стандарт за мобилни тоалетни кабини без канализационна връзка EN 16194:2012, трябва да присъства на всяко едно организирано събитие. В допълнение можете да разгледате и асортиментът ни от санитарни контейнери, които предлагат всички условия на домашната тоалетна.

3. Решете от какви допълнителни опции бихте имали нужда. Освен че EKOTOI предлага мобилни химически тоалетни, Вие можете да наемете писоари, както и мобилни мивки, снабдени с течен сапун и кърпи за ръце. При необходимост, можем да Ви осигурим и танкове за чиста и отпадна вода – продукти от изключителна необходимост, в случай, че мероприятието Ви трае повече от един ден.

4. Изберете най-близкия до Вас офис. От 2007 г. EKOTOI може да достави своите продукти до всяко място в България. Фирмата има пет офиса в най-големите градове в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Надяваме се, че тези съвети са Ви били полезни. Не се колебайте да се свържете с нас и да гарантирате санитарния комфорт на всички ваши гости.

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес