Екотой предлага под наем мобилни огради за строителни обекти на конкурентни цени.

EKOTOI – пионер в отдаването на строителни заграждения под наем

EKOTOI е една от водещите фирми с утвърдени традиции при отдаването под наем на мобилни огради, подходящи за строителни и временни обекти, както и мероприятия.

Фирмата разполага с висококачествена ограда, която предлага под наем на конкурентни цени на територията на цялата страна. EKOTOI може да осигури доставка, монтаж и демонтаж на загражденията в рамките на едно денонощие от подадената заявка.

Сред богатия продуктов асортимент са мобилни решетъчни и плътни огради, трафик бариери, които намират широко приложение в сферата на строителството. Решетъчната мобилна ограда е с фина, но стабилна решетка. Тя прави изкачването по оградата много трудно, а здравият материал, от който е изработена, предотвратява лесното й разрязване. В допълнение може да се монтират и стърчащи шипове отгоре, което я прави невъзможна за прескачане без чужда помощ.

Мобилната плътна ограда е много подходяща за строителни обекти в централните части на града. Тя подобрява имиджа на всеки един строителен обект и предпазва от падащи предмети.

Всички мобилни заграждения се предлагат с допълнителни продукти. Сред тях са бетонова и PVC основа за стабилизиране на оградата, стандартна и високо защитна клема. Високозащитната клема служи за сигурното закрепяне на отделните елементи на оградата, като не може да се постави или махне с обикновени инструменти, а само със специален ключ. Подпората е друго средство, чрез което да се осигури стабилност на оградните платна.

През последните 20 години EKOTOI е признат и доверен партньор на хиляди строителни компании в страната. Днес фирмата предлага широка продуктова гама, включваща еко тоалетни, мобилни мивки и писоари, санитарни, складови и офис контейнери, будки за охрана, резервоари за чиста и отпадна вода, мобилни и постоянни огради, портали, агрегати, осветителни кули, както и мебели под наем.

По повод на предстоящия Ден на строителя (26-ти октомври), EKOTOI има и специално предложение към ангажираните в сферата на строителството. 

Вижте го тук

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес