EKOTOI отново на Роженския събор

Съборът на народното творчество и животновъдство Рожен тази година събра над 300 000 души на Роженските поляни в дните от 14-ти до 16-ти юли. 

EKOTOI отново беше част от събитието, като се погрижи за обособяването на санитарни зони с мобилни тоалетни, мобилни мивки и кошове за отпадъци. Зоните бяха заградени с мобилни огради, а достъпът до тях се осъществяваше с помощта на турникети. За VIP зоната бяха осигурени луксозни тоалетни кабини High Tech II, а на разположение на хората в неравностойно положение бяха специализираните тоалетни TOI Cap

Допълнителни санитарни удобства бяха осигурени с мобилни душове и резеровари за чиста вода, а за осветяване на зоната на събора в тъмната част от денонощието послужиха мобилни осветителни кули.  

Изданието на събитието тази година отбеляза 125 години от началото на Роженския събор и традиционно се превърна в събирателна точка на народния бит, традиции, фолклор и патриотизъм. Тази година в първия ден на събора беше официално открит монументът на българското знаме – Пилон „Рожен“, който издига нашия флаг на 111 м височина. 

Благодарим на Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето“, Фондация „Наследство в бъдещето“ и община Смолян за доверието, което отново ни гласуваха.  
 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес