Екотой осигури мобилно оборудване за XII Национален събор на овцевъдите в България

За поредна година Екотой се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за Националния събор на овцевъдите в България, който привлече огромен брой участници и посетители край Петропавловския манастир между 24 и 26 май.

Ключов фактор за безпроблемното протичане на мащабното тридневно мероприятие беше подкрепата, предоставена от Екотой. Компанията изигра важна роля в осигуряването на високи стандарти за хигиена и безопасност по време на най-големия животновъден форум у нас. 

Екотой обособи санитарни зони с химически тоалетни и мобилни мивки с организиран достъп чрез турникет. Санитарните зони предложиха на посетителите добре поддържано мобилно оборудване, което е от съществено значение за осигуряването на необходимите хигиенни условия на големи мероприятия. Стратегическото разположение на мобилните тоалетни и мивки предостави лесен достъп, минимизирайки времето за чакане и подобрявайки общото преживяване на гостите на XII Национален събор на овцевъдите.  

В допълнение към санитарните решения, Екотой предостави и мобилни огради за контрол на тълпа. Те спомогнаха за ограждането на различни зони и за управлението на потока от хора, осигурявайки безпроблемното протичане на събитието. 

В продължение на много години Екотой е неизменна част от Националния събор на овцевъдите и сме щастливи, че отново имахме възможност да допринесем за успеха на събитието. Благодарим на организаторите за доверието!  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес