Екотой на Camping & Caravaning Expo 2024

Седмото издание на най-голямото изложение за къмпинг туризъм, караванинг и занимания на открито - Camping & Caravaning Expo 2024 привлече над 20 000 посетители в периода от 12-ти до 14-ти април. 

За поредна година Екотой се включи както като изложител, така и като партньор на събитието, осигурявайки санитарен WC контейнер и тоалетни кабини TOI Flush.  

Изложението се проведе в София Ленд и се превърна не само в притегателна точка за любителите на къмпингарския начин на живот, но и в сцена за представяне на иновативни продукти и устойчиви решения.   

На преден план на щанда на Екотой изпъкна най-новото попълнение в продуктовия ни каталог, а именно химическа тоалетна DIXI Green, изработена от 50% рециклирана пластмаса. Произведена от нашия холдинг TOI TOI & DIXI, тоалетната кабина демонстрира ангажираността на компанията към намаляване на своя екологичен отпечатък.

Друг продукт, който също се радваше на особен интерес, беше химическата тоалетна DIXI Mini. С компактните си размери, тя идеално пасва на места с ограничено пространство. Подходяща е и за детски празници и събития.  

Посетителите на изложението имаха възможност и да закупят преносима тоалетна Thetford 165 Luxe с индикатор, както и препрати за почистването ѝ от нашия щанд.  

Благодарим на организаторите за великолепното събитие и доверието, което ни гласуваха за поредна година. Очакваме с нетърпение следващото издание на Camping & Caravaning Expo! 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес