Луксозната химическа тоалетна TOI Flush на Ekotoi, изложена на Архитектурно-строителната седмица в София, предлага комфорт и хигиена където и да сте.

Екотой на Архитектурно-строителна седмица и Атест Експо 2024

От 3-ти до 6-ти април миналата седмица София се превърна в епицентър на иновациите и устойчивостта в строителната и архитектурната индустрия, като стана домакин на дългоочакваното изложение Атест Експо 2024 и Архитектурно-строителна седмица.  

Екотой имаше удоволствието да представи своите иновативни решения за мобилно оборудване, подходящо за строителни обекти, мероприятия, военни учения, къмпинги, заведения и други. Изложението предложи и чудесна възможност за среща с партньори и клиенти.  

Иновативни решения, отговарящи на съвременните изисквания 

Като лидер в областта на мобилната санитарна техника, Екотой представи част от своите функционални продукти и услуги, включително луксозна химическа тоалетна TOI Flushмобилен писоар Kros, мобилна мивка Breeze, преносима тоалетна Thetford 165 Luxe, както и мобилни огради. Тези продукти са проектирани да отговорят на развиващите се нужди на съвременните градски пространства и мащабни събития, подчертавайки ангажимента на Екотой към иновации и устойчивост. 

Атест Експо 2024 и Архитектурно-строителна седмица предоставиха чудесна възможност за Екотой да се свърже с клиенти и колеги от индустрията. Беше изключително полезно преживяване да се срещнем лице в лице с толкова много хора, да разберем по-добре техните нужди и да обсъдим бъдещи сътрудничества. 

Участието на Екотой в изложението позволи на компанията да покаже своите иновативни решения и да утвърди ангажимента си за подобряване на санитарно-хигиенните условия и безопасност. С фокус върху устойчивостта, удобството и хигиената, Екотой поставя нови стандарти в бранша, доказвайки, че практичните решения също могат да бъдат устойчиви и удобни за ползване.  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес