Цветница в Ловеч с химически тоалетни от Екотой

Празнуването на Цветница е един от най-обичаните празници в Ловеч, известен с богатото представяне на местната култура, традициите и родното нематериално културно наследство. Тазгодишното издание беше особено специално, като Екотой изигра ключова роля в осигуряването на удобство и комфорт за всички присъстващи с нашата гама от цветни химически тоалетни

Градът беше изпълнен с енергия и хиляди се събраха на трите площада, където се проведе пролетният празник. Събитието продължи два дни, предлагайки разнообразие от фолклорни изпълнения, традиционни занаяти и ритуали, привличащи посетители от цяла България. 

Екотой предостави цветни мобилни тоалетни кабини в тон с празничното настроение на Цветница. Нашият екип се погрижи химическите тоалетни да бъдат разположени на стратегически места, осигурявайки необходимия санитарен комфорт и удобство.   

Щастливи сме, че имахме възможност да допринесем за успеха на Цветница Ловеч 2024. Ангажираността ни към предоставянето на висококачествени, надеждни санитарни услуги на обществени събития продължава да бъде основна цел и част от нашата мисия.  

За повече информация как Екотой може да подкрепи вашето следващо събитие с индивидуални санитарни решения, разгледайте нашите продукти или директно се свържете с нас.  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес