Цялостни мобилни решения от Екотой за Евро 2024 във Велико Търново

От утре, великотърновци и гостите на старата столица ще могат да гледат Европейското първенство по футбол за първи път на голям екран и на открито. Специалната открита сцена, наречена „УЕФА Евро 2024/САЩ’94“, е оборудвана с голям по мащаб екран и ще бъде разположена на паркинга пред паметника „Асеневци“ във Велико Търново. Проявата ще събира феновете на футбола, бирата и музиката всяка вечер от 14 юни до 14 юли.  

Екотой се погрижи за санитарните удобства, като осигури мобилни химически тоалетни TOI Fresh и TOI Cap, мобилни писоари, както и мобилни мивки Breeze. Санитарните зони са обособени с помощта на мобилна плътна ограда, а на разположение на организаторите е офис контейнер.  

Освен излъчването на почти всички мачове от Евро-2024, ще бъде отбелязана и 30-годишнината от САЩ-94, като ще бъдат показани паметните победи на Пеневата чета. В тези вечери ще гостуват за срещи с феновете и самите национали – легенди на „Етър“. Входът за всички зрители ще бъде напълно безплатен. Средствата, събрани от продажбата на мърчандайз продуктите и част от печалбата на организаторите, ще бъдат използвани за издигане на паметник на Трифон Иванов във Велико Търново. 

Организирането на събития като това във Велико Търново демонстрира важността на общностното събиране и създаване на незабравими преживявания за феновете на футбола. Благодарение на Екотой, санитарните удобства ще бъдат на най-високо ниво, гарантирайки комфорт и хигиена за всички посетители. Комбинацията от директни излъчвания на мачовете от Евро 2024 и възпоменанията за САЩ '94 ще направят този месец на футболните вечери на открито изключително специален.  

Не пропускайте възможността да станете част от уникалната атмосфера и да подкрепите изграждането на паметника на Трифон Иванов, една от легендите на българския футбол. Включете се в празника на футбола, музиката и общността във Велико Търново! 

 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес