Благотворителен Drift Day с мобилно оборудване от EKOTOI

Ekotoi се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за Благотворителен Drift Day на летище Междене

Събитието се проведе в неделя (5-ти ноември), а за комфорта, безопасността и опазването на реда и чистотата бяха осигурени съответно мобилни химически тоалетни, мобилни огради за контрол на тълпа, както и мобилни кошове за отпадъци.   

Като компания за наем на мобилно оборудване с дългогодишен опит, ние разбираме необходимостта от удобство и безопасност при организирането на събития. Затова предлагаме под наем мобилни химически тоалетни, които гарантират чиста и хигиенична среда на мястото на събитието. Те са лесни за поддържане и осигуряват комфорт на гостите по време на събитието. 

Освен това, предлагаме и различни видове мобилни огради, които помагат за контролиране на достъпа и осигуряват безопасност на участниците и зрителите. Мобилните огради за контрол на тълпа са устойчиви и лесни за монтаж и демонтаж, което ги прави идеални за събития като Благотворителния Drift Day. 

Не на последно място, нашите мобилни кошове за отпадъци помагат за поддържане на чистотата на мястото на събитието. Със своите удобни размери и здрава конструкция, те са неизменна част от всяко едно събитие.  

Благотворителният Drift Day се организира в подкрепа дейността на фондация “Общност в помощ на зависимите”. Сумата, събрана по време на събитието, подкрепи лечението на резидент, който лекува своята зависимост в Терапевтичен център “Свети Илия”, гр.  Габрово.

Благодарим на организаторите на Благотворителен Drift Day, че избраха EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване и ще се радваме отново да им бъдем полезни в бъдеще. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес