Портативна тоалетна

Комфортна, практична и издръжлива - тази портативна тоалетна е с височина на седалката като нормална тоалетна и разполага с резервоар за отпадни води с голям капацитет.

Изработена от издръжлива висококачествена пластмаса, тоалетната предлага революционен дизайн, оптимално качество и функционалност. Заоблените форми на тоалетната създават комфорт, а гладките повърхности позволяват лесно почистване и поддръжка. Тоалетната е лека и е удобна за използване практически навсякъде и от хора на различни възрасти, включително и от хора с ограничена мобилност. Портативната тоалетна намира приложение най-вече в каравани, кораби, летни вили и др. места, на които липсва канализационна връзка. Те са изключително удобни и при извършване на ремонтни дейности у дома, а също така и ако желаете да имате втора тоалетна.

Портативната тоалетна се състои от две части, които се съединяват с помощта на закопчалка в задната част на тоалетната. Горната комбинира система за измиване (промивен резервоар) и тоалетна чиния с подвижна седалка и дъска, а долната част представлява резервоар за отпадни води (отходен резервоар).

Ръководство - експлоатация