Получете 1 месец безплатно обслужване!

Сключете договор за мобилна тоалетна с нас сега! С възможност за замразяване през зимата!

1 месец безплатно обслужване!

С възможност за замразяване на договора през зимата.

Конкретните условия важат при подписване на договор за тоалетна кабина за една година. Период на валидност: 15.10-31.12.2023 г.

За пълните условия на промоцията, свържете се с нас на 0700 50 350.

Като доверен партньор на ангажираните в сферата на строителството, EKOTOI вече 20 години се грижи за осигуряването на необходимите санитарно-хигиенни условия на строителните обекти в страната.

Независимо дали се строи нова сграда, изграждат се нови пътища или вече построена сграда се реконструира, EKOTOI ви предлага модерно мобилно оборудване, което едновременно ще ви спести средства и ще осигури работна среда с необходимите санитарни условия.

На 19-ти ноември отбелязваме Световния ден на тоалетната и по този повод ви отправяме нашето специално предложение.

Сключете договор за тоалетна кабина с нас сега, замразете го през зимата и се активирайте отново с настъпването на пролетта. От своя страна, ние ви осигуряваме 1 месец безплатно обслужване.

С богатия си асортимент от мобилни тоалетни кабиниписоаримивкисанитарни и офис контейнеримобилни огради и др., EKOTOI ви предоставя всичко необходимо за пълноценния работен процес на строителната площадка. 

Ако желаете да създадете здравословна работна среда, съобразена с всички европейски стандарти, то не се колебайте да се доверите на лидера за мобилна санитарна техника в България – EKOTOI. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес