EKOTOI осигури мобилни тоалетни кабини за рали “България”

Едно от най-престижните международни автомобилни рали състезания в България се проведе в първия уикенд на септември, а домакин на 52-рото издание на събитието беше Велико Търново. 

Рали “България” е част от ФИА Европейски рали трофей…

Мобилно санитарно оборудване от EKOTOI за природозащитен лагер “Атанасовско езеро” 2023

На 19-ти август в близост до Атанасовко езеро стартира 34-тото издание на традиционния природозащитен лагер, в който участие взимат хора с отношение към природата и огромно желание за опазването ѝ. 

Санитарен комфорт от EKOTOI за градския оазис Mare di Sofia

От 4-ти август до 2-ри септември имате възможност да се потопите в атмосферата на новия градски оазис Mare di Sofia, носещ духа на Амалфийското крайбрежие.  

EKOTOI отново на Роженския събор

Съборът на народното творчество и животновъдство Рожен тази година събра над 300 000 души на Роженските поляни в дните от 14-ти до 16-ти юли. 

5-звезден санитарен лукс и удобства от EKOTOI за Burgas Summer Trends

Най-горещите модни тенденции за летен сезон 2023 бяха показани с грандиозно ревю под звездите по време на BURGAS SUMMER TRENDS. 

Събитието се проведе на 29-ти юни в Морската градина в Бургас, а домакин беше Гранд хотел и СПА Приморец. EKOTOI се погрижи за санитарния комфорт и удобства, като осигури…

Мобилно оборудване от EKOTOI за SiteGround Team Fest

За пета година българската уеб хостинг компания SiteGround, обслужваща около 2 800 000 домейна по света, организира тиймбилдинг за своите над 500 служители. 

Като дългогодишен партньор на компанията, EKOTOI отново се погрижи за осигуряването на необходимите санитарни удобства по време на…

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес