Потребители

Forgotten password?

News

Мобилните мивки са неизменна част от наемането на мобилно оборудване и са важни з

Третото издание на гурме фестивала на открито Бакхус StrEAT Fest се проведе на Женския пазар в София на 8-ми и 9-ти юни.

Какво количество замърсен въздух вдишваме зависи от много фактори, като например достъпа до чиста енергия за готвене. Трафикът в пиковите часове също е очевиден източник на замърсяване.

Тази година се навършиха 143 години от героичния подвиг на българския поет, революционер и национален герой Христо Ботев.

Тъй като светът се стреми към реализирането на все по-функционални и технологични решения, системата за канализация също претърпява своето развитие с течение на времето.

EKOTOI и тази година осигури мобилно оборудване за четвъртото и най-мащабно до мо

Емблематичният карнавал на смеха в Габрово се състоя на 18-ти и 19-ти май.

12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 г. се проведе от 14-ти до 17-ти май на традиционното място – летище Стара Загора.

За втора поредна година феновете на адреналина и автомобилите премериха сили в състезанието „Луда надпревара“, което се проведе на 18-ти и 19-ти май в столичния квартал „Симеоново“.

Осмото издание на единствения по рода си Национален събор на овцевъдите се проведе между 10-12-ти май край Петропавловския манастир до град Лясковец.