Потребители

Forgotten password?

За трета поредна година EKOTOI беше част от Burgas Jam 2019

През изминалия уикенд за трета поредна година се състоя китарният фестивал Burgas Jam. Традиционно всеки, който носеше музикален инструмент със себе си, можеше да влезе във фестивалната зона без билет и да се включи в изсвирването на финалното парче, което тази година беше класиката на ФСБ – „След 10 години“.

EKOTOI отново беше част от фестивала, като се погрижи за санитарния комфорт на посетителите. Фирмата предостави мобилни тоалетни DIXI, мивки Wave и кошове за отпадъци. За ограждането на мероприятието послужиха мобилни огради „за тълпа“, както и мобилни решетъчни и плътни огради.

Фестивалната вечер започна в 19:00 и на сцената се качиха редица млади музиканти, сред които: Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков – барабани, Борислав Бояджиев – перкусия. ФСБ представиха едни от най-добрите си хитове, а преди тях посетителите се насладиха на изпълненията на фламенко музиката Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, както и на соло изявите на няколко талантливи български китаристи – Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други.

Третото издание на Burgas Jam се превърна в традиционно за морския град и привлича все повече хора с всяка изминала година. EKOTOI имаше удоволствието отново да се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване.

@Burgas Jam Facebook page