Потребители

Forgotten password?

Ултра крос триатлонът „Лъвско сърце“ отново с мобилно оборудване от EKOTOI

На 2ри септември плаж Перла в Приморско събра 145 участници на второто издание на ултра крос триатлона „Лъвско сърце“.

EKOTOI и тази година се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за успешното провеждане на състезанието без аналог в света. Фирмата предостави тоалетни кабини DIXI+, мобилни мивки и писоари, както и мобилни кошове за отпадъци. Базовият лагер беше обособен чрез мобилна решетъчна ограда, за изграждане на транзитната зона за индивидуалните участници послужиха мобилни огради „за тълпа“, а с трафик бариери беше обозначена транзитната зона за състезателите в категория Щафета.

В старт/финал зоната EKOTOI осигури още маси и столове, както и подови плоскости с висока товароносимост. На разположение на всички състезатели бяха душ кабини, като желаещите да измият велосипедите си след финала, можеха да го направят в специално изградена зона, снабдена с вода от мобилен резервоар.

Тази година участниците можеха да изберат дали да се състезават в категория Ултра и да изминат цялото трасе от общо 140 км самостоятелно или да се впуснат в надпреварата отборно - един плувец, един колоездач и един бегач.

При индивидуално състезаващите се мъже 49 участници от 57 стартирали успяха да завършат триатлона в рамките на контролното време от 13 часа. Всички 7 записали се жени в категория Ултра също демонстрираха силен дух и физически възможности, като успешно се справиха с предизвикателството „Лъвско сърце“. От 27 стартирали щафетни отбора 26 превъзмогнаха трите етапа на състезанието - 3 км плуване в залива Перла, 116 км планинско колоездене из Странджа и 21 км бягане в резерват Ропотамо.

Най-живописният ултра триатлон в страната „Лъвско сърце“ привлече четири пъти повече състезатели тази година с представители от Франция, Русия, Дания и Унгария. Организаторите от Сдружение „Лъвско сърце“ и Община Приморско отново се довериха на EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване.

Стотици лъвски сърца бият в очакване на третото издание на вълнуващата надпревара през     2018 г.