Потребители

Forgotten password?

Тоалетни за всички Apple фенове

Мечтаете да притежавате всеки нов продукт, който една от най-почитаните компании в света създава? Американската мултинационална корпорация Apple всяка година представя подобрени версии на своите разработки. Ако и вие сте сред заклетите фенове на iPod, iPad, iPhone или MacBook, то със сигурност ще ви е интересно да научите повече за напълно съвместимата с тях тоалетна, както нейният създател обича да се шегува.

Сръбският дизайнер и програмист Милош Парипович е сътворил три разновидности на тоалетна с формата на ябълка, която много напомня на логото на Apple. Това са моделите MacToilet Air, iPoo Pro и iPoo Se. Първите два разполагат и с тоалетно казанче във формата на листо, а третият е специално предназначен за деца. Цветовете на тоалетната iPoo Se, наречена от Милош „Assy”, напомнят на официалното лого на Apple, използвано между 1976 и 1999 г.

Материалите, от които са изработени дизайнерските тоалетни, са същите, като използваните за продуктите на световноизвестната корпорация. Тоалетните биха се вписали идеално в дома на всеки любител на продуктите на Apple, макар и в действителност да са само проектна идея на ексцентричния им създател. Милош Парипович поддържа отделен сайт, представящ тоалетни iPoo, като се е погрижил подробно да обясни, че продуктите всъщност не съществуват, не се продават и подчертава, че сайтът е изцяло с развлекателна цел.