Потребители

Forgotten password?

Световна купа по ски - Банско 2019 с мобилно оборудване от EKOTOI

След пауза от четири години Банско отново бе домакин на Световната купа по ски между 22-24 февруари. Престижната надпревара се състоя на Бъндеришка поляна. В петък на писта „Алберто Томба“ се проведе слаломът, който е част от алпийската комбинация. На писта „Марк Жирардели“ на 23 и 24 трябваше да преминат бързите дисциплини, съответно – Супер Г и гигантски слалом, но обилен снеговалеж възпрепятства старта в събота.

Събитието беше доста мащабно и огромен екип от хора бяха ангажирани за безпроблемното му протичане: около 200 души помощен персонал, 2200 акредитирани лица, 36 военни от 101-ви алпийски полк и т.н., а броят на зрителите беше над 20 000 в зоната на състезанията за трите дни. Участниците бяха 117 от 22 нации, а над тях кръжаха 2 спасителни хеликоптера и около 100 души ТВ продукция с изцяло международен екип от Франция и Италия отразяваха събитието.

EKOTOI също имаше възможността да бъде част от екипа професионалисти и да се включи в подготовката на най-голямото зимно спортно мероприятие в страната. Фирмата осигури санитарен комфорт за официалните гости, като предостави VIP Premium Line санитарен контейнер, а за състезателите, отборите им и съдиите на разположение беше санитарен WC контейнер. Мобилни тоалетни DIXI, DIXI+ Forest Edition и TOI Mini бяха осигурени за всички останали присъстващи на събитието.

С оглед на сигурността на участниците, EKOTOI монтира специални краш падове по мобилните решетъчни огради, за да предпази скиорите от тежък сблъсък с оградите. Освен това бяха монтирани и мобилни огради „за тълпа“ с луксозни бели и червени калъфки от Premium линията. Фирмата предостави още мебели и прилежащо оборудване: складов контейнер, резервоари за чиста и отпадна вода, термо контейнер, хидрофорни помпи и траш помпи.

EKOTOI и тази година беше предпочетен партньор в организацията на снежните надпревари и допринесе за успеха на Световната купа по ски - Банско 2019.