Потребители

Forgotten password?

Street Food & Art Festival с мобилно оборудване от EKOTOI

От 7-ми до 11-ти август Морска гара-Бургас ще бъде дом за професионалисти и любители готвачи, артисти и музиканти, които са част от Street Food & Art Festival. Всички посетители могат да опитат вкусна и разнообразна кухня, студена бира и коктейли.

За санитарния комфорт на гостите EKOTOI осигури мобилни тоалетни DIXI, TOI Cap, писоари KROS, мобилни мивки Wave, както и кошове за отпадъци. Фирмата предостави също офис контейнери, оборудвани с мебели, санитарни контейнери, контейнери тип "Каса", мобилна ограда MOJO, мобилна плътна ограда, мобилна решетъчна ограда, мобилна ограда „за тълпа“ и генератор. Организаторите пък са се погрижили и за децата, като са обособили детска зона, в която родителите могат спокойно да ги оставят и да се насладят на артистичната програма и кулинарни изкушения.

Артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, популярни лица от ТВ предавания ще се срещнат с почитателите си, докато наблюдавате дегустации и кулинарни демонстрации. Специално подбрани ресторанти и хранителни вериги, сред които ресторант „Кардамон“, Pizza Shop, The smoke shop, Famous Burgers, Boom! Burgers и много други, ще приготвят прясна и вкусна храна през фестивалните дни.

Входът за Street Food & Art Festival „Кино и храна“ е свободен, а всяка вечер събитието ще завършва с тематично DJ парти. Организаторите правят важно уточнение, че на 9-ти и 10-ти август на територията на Пристанище Бургас ще се проведе и първото издание на Spice Music Festival 2019. По време на музикалния фестивал входът ще бъде само с билети до полунощ, а след това ще е свободен.

Не пропускайте и финалния ден (11 август), когато в рамките на Street Food & Art Festival ще се състои българското издание на European Street Food Awards, отново с вход свободен.

Очаквайте още новини от EKOTOI, свързани със Spice Music Festival 2019, който също ще се проведе със съдействието на фирмата.