Потребители

Forgotten password?

SiteGround Teambuilding 2019 отново с мобилно оборудване от EKOTOI

Българската уеб хостинг компания SiteGround, която обслужва над 1,800,000 домейна по целия свят, и тази година се довери на EKOTOI в организирането на ежегодния си тиймбилдинг.

Фирменото събитие на компанията се проведе на плажа в Кранево. За всички служители, които са около 500, бяха организирани редица дневни активности, като състезания по плажен волейбол, футбол, тенис, а вечерта беше изпълнена с много добро настроение, акомпанирано от музика на живо.

За санитарния комфорт на присъстващите EKOTOI осигури луксозни тоалетни кабини TOI Flush и кошове за отпадъци. Фирмата се погрижи и за ограждането на зоната, като монтира мобилни решетъчни огради, мобилни огради „за тълпа“ и пропускателни входове. Подовите плоскости, които EKOTOI предлага, послужиха за обособяване на пътеки по пясъка, както и за барбекю зоната, а за захранването с ток беше предоставен генератор. В кетъринг зоната бяха осигурени мивки, както и резервоари с чиста вода, а за комфорта през нощта бяха монтирани осветителни мачти.

Професионалистите от EKOTOI Event Support отново се погрижиха за безпроблемното протичане на мероприятието и доказаха, че зад името на EKOTOI стои доверен партньор.