Потребители

Forgotten password?

Първият бегачески фестивал Бургас Рън с подкрепата на EKOTOI

EKOTOI застана на старта на фестивала Бургас Рън, който беше част от Европейската седмица на мобилността.

Фирмата подкрепи идеята за първия бегачески фестивал в морския град, като осигури необходимото мобилно оборудване за безпроблемното протичане на събитието. EKOTOI се погрижи за санитарните удобства на всички, които се включиха в Бургас Рън, като предостави мобилни тоалетни кабини DIXI+, мобилни мивки DUO, както и кошове за отпадъци.

Основният акцент на фестивала бяха трите бягания с дистанции 1,5 км, 5 км и 10 км. За маркирането на трасетата EKOTOI осигури мобилни огради „за тълпа“ и трафик бариери. Фирмата предостави още маси, столове и шатри на площад „Тройката“, където беше обособена Старт/Финал зоната.

В първия бегачески фестивал Бургас Рън, който се проведе на 16-ти септември, се включиха десетки изложители, както и близо 500 участници в детското бягане, в бягането с бебешки колички и в по-дългите своеобразни туристически обиколки на града, съответно 5 и 10 км. По време на събитието можеха да се видят демонстрации по каране на скейт и ролери, както и по канго джъмпс и йога. За доброто музикално настроение се погрижи DJ Ivo Happy, a цветното парти, което се състоя точно преди старта на 5 и 10-километровите дистанции, стана причина за безброй усмихнати и нацапани с боя лица.

Въпреки, че бягането по време на Бургас Рън не беше със състезателен характер, част от участниците си тръгнаха с предметни награди от партньорите на събитието, а за всички успешно преминали през финала, имаше предвидени грамоти. Фестивалът завърши с концерт на пл. „Тройката“.

Като партньор на редица спортни събития в страната, EKOTOI отново подкрепи една нова инициатива, целяща да мотивира максимално много хора от различни възрасти да се раздвижат, като едновременно с това се забавляват. Организаторите на Бургас Рън споделят мнението, че е най-трудно да застанеш на старта, затова EKOTOI реши да бъде на старта на първия бегачески фестивал в града, като осигури необходимото мобилно оборудване за събитието.