Потребители

Forgotten password?

Празникът на Бургас отново с мобилно оборудване от EKOTOI

И тази година EKOTOI осигури необходимото мобилно оборудване за четирите зони, в които се раздаваше традиционния рибен курбан по повод празника на Бургас – 6 декември.

Фирмата предостави мобилни мивки и огради, както и шатри за всяка от локациите – до емблематичния за града Часовник, до Компаса, на Магазия 1 до Морска гара и в най-големия жилищен комплекс „Меден Рудник“ до СУ „Петко Росен“.

За празника на града беше подготвена наситена със събития програма, включваща много музика, спортни и артистични прояви, забавления и атракции. Една от тях беше обновеният Бункер в Морската градина, който EKOTOI подари на бургазлии и гостите на града.

Гвоздеят в празничната програма беше Никулденският концерт с водещи Тони Димитрова и Калин Сърменов. По време на събитието с участието на любимците Орлин Павлов и бандата P.I.F. бяха запалени светлините на 18-метровата Коледна елха и новогодишната украса на Бургас.

EKOTOI отново беше неизменна част от празника на Бургас, като екип от професионалисти се погрижи за навременната доставка и монтаж на необходимото мобилно оборудване за събитието.