Потребители

Forgotten password?

Портативни тоалетни за плавателни средства

Тъй като светът се стреми към реализирането на все по-функционални и технологични решения, системата за канализация също претърпява своето развитие с течение на времето. Вероятно сте чували за портативни тоалетни? А замисляли ли сте се, че те могат да се използват и на плавателни средства? Преносимите тоалетни са компактни и проектирани с удобни специфични характеристики, което ги прави идеални за вашата лодка, кораб, кану и т.н.

Защо се нуждаем от портативна тоалетна на плавателен съд?

Знаем, че повечето големи кораби имат вградени тоалетни. Но някои от по-малките лодки нямат такива съоръжения. Например, може да имате нужда от тоалетна по време на плаване с каяк, моторна лодка и др., чието пространство в повечето случаи е ограничено. Портативните тоалетни са идеалното решение. Нещо повече, има още три предимства: пазите околната среда чиста, спестявате време и енергия и се придържате към морското правило. А именно, че не е позволено изхвърлянето на необработени отпадъчни води във водата на разстояние от три мили (около 5,55 км) от брега? Всяка година законните и незаконните изхвърляния вредят на околната среда, причинявайки изчерпване на кислорода във водата и водейки до редица болести. Вярваме, че сте наясно с тези факти за околната среда и затова бихме искали да изберете най-добрата опция - портативна тоалетна.

Портативните тоалетни, които може да закупите от нас, са с 3-годишна гаранция. С тегло 3,9 кг, те разполагат с резервоар за чиста вода (15 л) и резервоар за отпадна вода (21 л). Комфортни, практични и издръжливи - тези портативни тоалетни са с височина на седалката като нормална тоалетна, а гладките повърхности позволяват лесно почистване и поддръжка.

EKOTOI предлага портативни тоалетни с революционен дизайн, оптимално качество и функционалност. Доверете ни се!