Потребители

Forgotten password?

Мобилно оборудване от EKOTOI за партито SMASH THE HOUSE

Организаторите от един от 100-те най-добри клуба за електронна музика в света – Yalta Club отново се довериха на EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за партито SMASH THE HOUSE.

На разположение на всички гости бяха мобилни мивки DUO и тоалетни DIXI+ с обновен интериор, който създава усещане на ползващия ги, че се намират в дискотека. За хората в неравностойно положение също беше осигурена специализирана тоалетна кабина TOI Cap. EKOTOI осигури още мобилни кошове за отпадъци, както и мобилна плътна ограда, мобилна ограда „за тълпа“ със стилни еластични калъфки и MOJO за ограждане на сцената.

За първи път българските меломани видяха на родна сцена избраните за най-добри диджеи през 2015 г. в престижната класация на „DJ Mag Top 100 DJs” – братята Dimitri и Michael Thivaios, по-известни като Dimitri Vegas & Like Mike. Белгийското електронно дуо е носител на редица награди и през годините е поставяло рекорди, като един от най-впечатляващите е от тяхно участие в Германия – легендарното им шоу събира 45 000 души на стадиона на футболния отбор Шалке 04. Освен Dimitri Vegas & Like Mike зад пулта застанаха и Sunnery James & Ryan Marciano, DubVision & Runo.

EKOTOI е дългогодишен партньор на Yalta Club. Фирмата осигури необходимото мобилно оборудване за безпроблемното протичане на партито SMASH THE HOUSE, което се проведе на 23 май в зала Арена Армеец.