Потребители

Forgotten password?

Мобилно оборудване от EKOTOI за осмото издание на събора на овцевъдите

Осмото издание на единствения по рода си Национален събор на овцевъдите се проведе между 10-12-ти май край Петропавловския манастир до град Лясковец. Организатори бяха Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) със съдействието и с финансовата подкрепа на Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ). Основната цел на събора бе да насърчи потреблението на овчи и кози продукти и производството им от български суровини и затова мотото на изложението на млечни и месни хранителни продукти беше „Българските храни от български суровини“. Десетки фермери от 18 страни в Европа и Азия пристигнаха у нас, за да вземат участие в събитието.

За двудневното събитие EKOTOI и тази година осигури необходимото мобилно оборудване. Фирмата се погрижи за санитарните удобства на посетителите като предостави мобилни тоалетни кабини TOI Fresh, DIXI, TOI Cap и полеви мивки DUO. За ВИП гостите бяха осигурени луксозни кабини TOI Water. EKOTOI монтира още мобилни огради „за тълпа“, както и мобилни кошове за отпадъци.

В дните на събора имаше фермерски биопазар, в който се включиха производители на качествена храна, кулинарни зони, традиционни занаяти, мобилни музейни експозиции, показващи развитието на овцевъдството по нашите земи, народни веселби и нестинари. Както всяка година най-големи атракции на събора бяха състезанията по доене, стрижба, майсторско обезкостяване на агнета и теглене на товари от коне-тежковози. 

Организаторите на Националния събор на овцевъдите отново се довериха на EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за събитието.

Седмото издание на Националния събор на овцевъдите отново с мобилно оборудване от EKOTOI

Мобилно оборудване от EKOTOI за шестото издание на Националния събор на овцевъдите

Петото издание на Националния събор на овцевъдите в България отново с подкрепата на EKOTOI

EKOTOI осигури санитарен комфорт за Националния събор на овцевъдите в България