Потребители

Forgotten password?

Мобилно оборудване от EKOTOI за One Love Tour

Най-новият проект One Love Tour на продуцентската телевизионна компания „Междинна станция“ обедини групи и изпълнители от две съседни държави със сходни езици – България и Македония, за да докаже, че любовта не познава граници.

Турнето преминава през осем града в двете страни, като стартира от Банско на 22 юли с безплатен концерт, гостува в Охрид и Струмица на 26 и 27 юли и продължи в Слънчев бряг и Варна на 17 и 18 август.

EKOTOI се погрижи за санитарните удобства на феновете за концертите по северното ни Черноморие, като осигури стандартни тоалетни кабини, специализирани тоалетни кабини TOI Cap, както и луксозни тоалетни High Tech II. На разположение на присъстващите бяха и мобилни мивки. За обособяване на зоната за провеждане на събитията, за обезопасяване на сцената и за изграждане на входове послужиха мобилна плътна ограда, мобилна ограда MOJO, гейтове и мобилна ограда „за тълпа“ със стилни бели калъфки. Фирмата осигури още шатри със столове и маси, обособени като гримьорни, осветителни мачти, както и мобилни кошове за отпадъци.

Популярни български и македонски музиканти участват в първото турне One Love. Сред тях са Криско, Гери-Никол, Слаткаристика, Тони Зен, Ъпсурт и DJ Гоце. Очаквайте останалите три събития в Пловдив на 6 септември, в Скопие на 30 септември и финалния концерт в София на 7 октомври.

Като лидер в отдаването под наем на мобилна санитарна техника, EKOTOI се погрижи за осигуряването на необходимото оборудване за концерти от турнето One Love Tour.