Потребители

Forgotten password?

Мобилно оборудване от EKOTOI за ледената пързалка в Русе

В рамките на три месеца от 20 ноември до 15 февруари русенци и гостите на града ще имат възможност да се забавляват, пързаляйки се с кънки върху лед.

EKOTOI се погрижи за осигуряването на необходимите санитарни удобства, като предостави мобилни тоалетни кабини TOI Fresh. За ледената пързалка в Русе бяха монтирани още мобилна ограда „за тълпа“, както и мобилна решетъчна ограда.

Зимното приключение на ледената пързалка (Ruse Ice Rink) и Международният фестивал на ледените скулптури (Ruse Ice Fest) включва и развлекателна програма, атракции и много изненади. Желаещите да усвоят майсторството на пързалянето върху лед ще могат да се включат в една от няколкото инициативи „Първи стъпки на кънки върху лед“. Напълно безплатно начинаещите кънкьори ще могат да използват и обучителни тренажори.

Най-големият дунавски град в страната може да се похвали с ледена пързалка с площ от 450 кв.м. благодарение на Община Русе и Фондация „Русе – град на свободния дух“. Съоръжението ще работи без почивен ден между 10 и 22 часа и разполага с 200 чифта кънки от различни номера.